פילה דג אמנון ברוטב אדום עם חומוס ופרוסות גזר
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 29/11/2020 | 09:25
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
4 פילה אמנון שטופים
-
4 עגבניות קלופות קוביות
-
4 גזרים פרוסות
-
1קופסא חומוס
-
מסננים ושומרים את
-
נוזל החומוס
-
מחממים
-
מחבת עם כף שמן ומוסיפים את העגבניות
-
מערבבים 3-4 דקות
-
מוסיפים את הגזר
-
מערבבים ל2-3 דקות
-
מתבלים ב..
-
רבע כף פלפל שחור
-
רבע כף כמון
-
חצי כף כורכום
-
חצי כף פפריקה בשמן
-
3 כפות רסק עגבניות
-
כף תבלין "כוסברה"
-
קורט מלח
-
קורט סוכר
-
מערבבים
אופן הכנה
-
ומוסיפים את כוס ששמרנו מקופסת החומוס
-
ו2 כוסות נוספות מהברז
-
מערבבים ומכסים
-
מבשלים כחצי שעה
-
מוסיפים את הדגים
-
מרטיבים אותם
-
בכף מהרוטב ומכסים
-
מבשלים כ15/20 דקות
-
על אש נמוכה