לןגן

עוגה חלבית(שמנת) בציפוי גנאש ובקישוט חצאי אגו!י מלך

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 29/11/2020 | 09:20
עוגה חלבית(שמנת) בציפוי גנאש ובקישוט חצאי אגו!י מלך

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיס העוגה

  2. מערבבים ביחד

  3. 250 גרם ביסקויט טחון

  4. עם 100 גרם חמאה מומסת

  5. שמים את הביסקוויט בתבנית ומהדקים היטב

  6. מעל שופכים את

  7. בלילת השמנת

  8. מכניסים לתנור

  9. שחומם מראש ל180

  10. אופים כ10 דקות

  11. משנים ל160

  12. ואופים כ40/50 דקות

  13. בודקים עם קיסם

  14. את מוכנות העוגה

  15. הכנת הגנאש

  16. מחממים במיקרוגל

  17. בקערה

  18. חצי שמנת מתוקה

  19. ומוסיפים

  20. 100 גרם שוקולד מריר

  21. מערבבים עד שהשוקולד נמס

  22. עם הקיסם מחוררים

  23. את העוגה

  24. מצפים את העוגה בגנאש

  25. ומצפים בחצאי אגוז מלך

  26. מעל