לןגן

סמבוסק גאורגי

מאת: מלי קלב, פורסם: 28/11/2020 | 21:32
סמבוסק גאורגי

תקציר המתכון: סמבוסק בשר טעים אש

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין בצק

  2. להתפיח כשעה

  3. לחלק ל20 כדורים

  4. ליפתוח כל כדור לעיגול

  5. להניח כף מלאה מהמילוי במרכז

  6. ליסגור לחצי ,להדק בעזרת מזלג

  7. להכנת המילוי:

  8. לטגן בצל להזהבה

  9. להוסיף הבשר

  10. לערבב במזלג לפורר

  11. לתבל במעט פילפל שחור ,פפריקה, מלח ומוסקט

  12. לטגן בשמן עמוק/ אפשר לאפות בתנור על נייר אפייה