לןגן

שוקיים עוף בציפוי תפוצ'יפס קראנצי בטעם מקסיקני אפוי בתנור

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/11/2020 | 10:07
שוקיים עוף בציפוי
תפוצ'יפס קראנצי
 בטעם מקסיקני אפוי בתנור

תקציר המתכון: טעים למרות שאני צמחונית לא טעמתי אבל קבלתי ביקורת מעולה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. 1)מערבבים את המיונז ,חרדל דיז'ון ופלפל שחור 2)טובלים את כל השוקיים מכל הצדדים 3)מערבבים את שני סוגי פירורים ומצפים את כל השוקיים 4) מניחים אותם בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 40 דקות