לןגן

חמין בסגנון מרוקאי מבית אימי

מאת: מדי רואקי, פורסם: 27/11/2020 | 15:02
חמין בסגנון מרוקאי מבית אימי

תקציר המתכון: חמין טעים לשבת חורפית קרירה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברוסטר מטגנים את הבצל עד לשקיפות . מוסיפים את הבשר ועצמות המח ומטגנים מכל הצדדים.

  2. מוסיפים את התבלינים ומטגנים מעט. מוסיפים את הקטניות והחיטה וממלאים במים עד לכיסוי תכולת הסיר מוסיפים את תפוחי האדמה והביצים.

  3. אימי נוהגת להניח את החיטה בנפרד בתוך שקית קוקי.( אנחנו אוהבים את הכל יחד בסיר)

  4. מביאים לרתיחה ומנימיכים להבה. מבשלים כשעתיים על להבה נמוכה.

  5. אם רוצים אורז מוסיפים כוס אורז בתוך שקית קוקי עם 2 כוסות מים רותחים , מלח , פלפל , כורכום. ומניחים אותה על התבשיל.

  6. מעבירים לפלטה ללילה שלם.

  7. מידי כמה שעות בודקים שיש מספיק נוזלים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.