לןגן

סלט הפסטה של בקי

מאת: בקי , פורסם: 24/03/2015 | 08:08

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה, לשטוף במים קרים.

  2. לחתוך את הקישואים והחציל לקוביות ולטגן או לאפות בתנור.

  3. 3. לחתוך את הבצל הפלפל והעגבניות

  4. לערבב את כל מרכיבי הסלט והפסטה בקערה גדולה.

  5. להכין את מרכיבי הרוטב. לערבב את רוטב הפסטו עם הלימון והמלח פלפל.

  6. להוסיף את הרוטב לסלט לערבב ולפזר מעל את הגבינה.