לןגן

בשר ברוטב

מאת: מלי קלב, פורסם: 27/11/2020 | 11:40
בשר ברוטב

תקציר המתכון: בשר אסאדו עים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לישטוף את האסאדו היטב

  2. לטגן בצל עד להזהבה

  3. להוסיף את הבשר

  4. לערבב כרבע שעה

  5. להוסיף את החומוס והפיטריות

  6. לתבל במעט אגוז מוסקט

  7. כפית פילפל שחור

  8. כפית כמון

  9. כף פפריקה

  10. שתי כפות אב מרק

  11. לבשל כשעתיים