לןגן

רולדות בריוש חמאה 2 צבעים שחור לבן במילוי ממרח אגוזים שוקולד צ'יפס לבן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 25/11/2020 | 21:39
רולדות בריוש  חמאה 2 צבעים שחור לבן במילוי  ממרח אגוזים  שוקולד צ'יפס לבן

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ סוכר

אופן הכנה

  1. 1)מכניסים לקערת המיקסר את הקמח סוכר שמרים חלב וביצים ומערבלים עד לאיחוד ומוסיפים את המלח

  2. 2)מכניסים את החמאה בהדרגה לקוביות וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר

  3. 3)מחלקים את הבצק ל4 כדורים וכל כדור מחלקים לשתיים זה אומר שיש 8 כדורים

  4. 4) כדור אחד מוסיפים כף קקאו ולשים את הבצק עד לקבלה צבע אחיד

  5. 5)מכסים בניילון נצמד בקערות נפרדות כדור לבן וכדור שרור להתפחה של שעה🕧עד להכפלת הנפח

  6. 6) מרדדים כל כדור למלבן באורך של תבנית אינגליש קייק

  7. 8) מניחים את המלבן הלבן על הבלבן השרור ושוב מרדדים

  8. 9)בקצה של הבצק מורחים ממרח אגוזים ומפזרים פצפוצי שוקולד לבן

  9. 10) וחותכים רצועת עד השוקולד וכל רצועה בסובבים כמו בורג ומתחילים לגלגל מהשוקלד לרצועות ומניחים בתבנית אנגליש קייק ועושים אותו דבר בכל הכדורי בצק , מסכים להתפחה נוספת של חצי שעה עד שעה כי בחורף זה לוקח יותר זמן, מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  10. כ 20 עד 25 דק כל אחד והחום שלו

  11. 11)אופן הכנת הסירופ:

  12. שמים על הגז את המים סוכר וחצי לימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק

  13. ומברישים על הרולדות שהם חמות