לןגן

עוגיית באגסו קייק ללא אפיה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 25/11/2020 | 21:21
עוגיית באגסו קייק ללא אפיה

תקציר המתכון: אמאלהה איך טעיםם וקל להכנה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לגנש

מרכיבים למלית

אופן הכנה

  1. ראשית את העוגיות לוטוס נטחן במעבד מזון..נמיס את החמאה במיקרו ..נערבב היטב את הפירורים עם החמאה ...נניח נייר אפייה על התבנית ונהדק את הפירורים היטב ...נקפיא את התבנית לכחצי שעה ..כעת נמרח שכבה של חמאה בוטנים

  2. נכין גנש...במיקרו נמיס את השוקולד המריר יחד עם השמן כדקה ונשפוך על החמאת בוטנים...נמיס אם רוצים את השוקולד הלבן ונזגג על השוקולד המריר.

  3. נשמור במקפיא לפחות שעה ואז לחלץ את העוגה מהתבנית בעזרת נייר האפייה ונחתוך ריבועים.

  4. המלצה להקפיא לחצי שעה נוספת ואז להעביר למקרר ❤

  5. הערות : את העוגיות לוטוס ניתן להמיר לביסקוויטים/ עוגיות חמאה .

  6. את החמאת בוטנים ניתן להמיר לחמאת שקדים/ ריבת חלב במידה והממרח קשה תחממו אותו מעט במיקרו וערבבו.

  7. בהצלחה אילנית בניזרי ❤