לןגן

בשר בקר ברוטב פטריות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 24/11/2020 | 20:57
בשר בקר ברוטב פטריות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם בסיר רחב או בסיר לחץ

  2. 1/4 כוס שמן

  3. להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה לשרוף קלות בשמן כדקה ולשפוך מיד כוס מים להוסיף 6-7 שיני שום לסדר את הבשר להוסיף מים עד גובה הבשר

  4. להוסיף פטריות שלמות או חתוכות

  5. כף מרק עוף

  6. פלפל שחור

  7. עלי כרפס

  8. ומלח

  9. לבשל על אש גבוהה עד שהבשר מתרכך והנוזלים מצטמצמים

  10. בהצלחה נועם זיגדון 💞