לןגן

מסאחן מהמטב הערבי שלמות של דבר

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/11/2020 | 15:21
מסאחן מהמטב הערבי שלמות של דבר

תקציר המתכון: מסאחן מהמטבח הערבי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מסחאן מהמטבח הערבי בגירסה שלי 😍סיון מלול😍 לפרק שבע שוקיים לחתוך לרצועות דקות לטגן עם 2 כוסות שמן זית 5 בצלים חתוכים דק לטבעות עד כשהבצל מזהיב להוסיף את השוקיים שחתכנו, 50 גר צנוברים ו3 שיני שום חתוכים לגפרורים להוסיף 2 כפות שטוחה של תבלין סומק, רבע כפית פלפל גרוס רבע כפית מלח כפית של אורגנו יבש, לסחוט מעל רבע לימון (כף). להמשיך להקפיץ הכל כ-20 דק.😘לפוקאצות 🥰סיון מלול🥰 חצי קילו קמח, כפית מלח גס כפית סוכר כף שמרים יבשים וכוס וחצי מים פושרים (מדידה חד פעמי חם) בסוף רבע כוס שמן זית נעבד טוב את הבצק אם הוא כבד נוסיף עוד מעט מים הבצק צריך להיות רך ונעים.😍סיון מלול😍 להתפיח שעה לקחת גודל של כדור טניס ולמתוח משניי הכיוונים בצורה של אליפסה להניח על תבנית אפייה, להוסיף על הבצק כמות נדיבה של העוף ולהכניס לתנור שחומם מראש חצי שעה על 200 מעלות טורבו בשלב הראשון מלמטה. להוציא ולכסוף במגבת שלא תיגע במאפים.😍סיון מלול😍