לןגן

מג'דרה לא כשרה

מאת: אורנה לביא, פורסם: 21/11/2020 | 04:44

תקציר המתכון: משהו לחורף, קצת כבד. ומחמם את הגוף והנשמה. דומה לגרסה הבוכרית אבל עשיר יותר - זה מה שעשיתי היום בצהריים, מאולתר. על בסיס מה שהיה. מג'דרה בשרית - כבש - עם שיפורים כבדים. לא כשרה.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את הבשר - לחתוך את הרצועות ולצלות אותן על האש או בגריל, כשהן משומנות בשמן זית ומתובלות בקצת מלח והרבה פלפל שחור או צ'ילי - כמויות לפי הטעם.

  2. לבשל את האורז עם אותו תיבול כמו הבשר

  3. לטגן את הבצל (חתוך בטבעות) והשום (גפרורים) והצ'ילי.

  4. לכסח את הבוטנים, לחתוך בינוני את השמיר והמלפפונים, לחצות את הזיתים.

  5. לערבב הכל, להוסיף את השמן והיוגורט, להגיש מיד.