לןגן

אגס מקושט

מאת: אורנה לביא, פורסם: 21/11/2020 | 03:29

תקציר המתכון: הטבע יצר כמה יצירות אמנות. האגס הוא אחת מהן. אני מקשטת אותו והופכת אותו לכיבוד נחמד למסיבה, או למנה אחרונה.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוטמים את השפיץ של כל אגס וחופרים ממנו את המרכז שלו. חותכים למטה שיהיה בסיס יציב.

  2. מערבבים את שאר המרכיבים עם הקצף, בקיפולים עדינים.

  3. ממלאים את האגסים ומקשטים קצת על הצלחת ליד כל אחד מהם.

  4. מכניסים למקרר למדף העליון, לפחות לשעתיים אבל עדיף אפילו 5 שעות. שיהיה ממש קר.

  5. עדיפות שלי - עם קפה כלשהו, אפשרות למנה אחרונה. טוב גם לאירועים.