לןגן

צלי בקר

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 20/11/2020 | 19:07
צלי בקר

תקציר המתכון: צלי בקר נמס בפה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתבל כל פרוסה של צלי במלח ופלפל אנגלי ואז לטבול בקמח

  2. לתבל כל פרוסה של צלי במלח ופלפל אנגלי ואז לטבול בקמח

  3. לטגן את הפרוסות בשר שיצרבו מעט לסגירה קלה ולהוציא למגש - לצרוב ממש לדקה שתיים מכל צד.

  4. לטגן את הפרוסות בשר שיצרבו מעט לסגירה קלה ולהוציא למגש - לצרוב ממש לדקה שתיים מכל צד.

  5. לחתוך את הבצל לרצועות עבות

  6. לחתוך את הבצל לרצועות עבות

  7. לטגן את הבצל על השמן של הבשר ולתת לו להטגן טוב טוב עד שמשחים היטב (לשים לב שלא יישרף ויהיה מר..)

  8. לטגן את הבצל על השמן של הבשר ולתת לו להטגן טוב טוב עד שמשחים היטב (לשים לב שלא יישרף ויהיה מר..)

  9. להוסיף על הבצל 6 שיני שום קלופות שלמות ולערבב למשך 3 דק

  10. להוסיף על הבצל 6 שיני שום קלופות שלמות ולערבב למשך 3 דק

  11. להוסיף את פרוסות הבקר על הבצל והשום ולהוסיף מים חמים עד גובה הקצה של הבשר.

  12. להוסיף את פרוסות הבקר על הבצל והשום ולהוסיף מים חמים עד גובה הקצה של הבשר.

  13. להוסיף עוד מלח ופלפל אנגלי ולתת לזה לרתוח

  14. להוסיף עוד מלח ופלפל אנגלי ולתת לזה לרתוח

  15. להעביר לאש נמוכה ל3 שעות או לתנור על 110 מעלות לשלוש שעות... מידי שעה להפוך את הצלי ולטעום ולשפר תיבול.

  16. להעביר לאש נמוכה ל3 שעות או לתנור על 110 מעלות לשלוש שעות... מידי שעה להפוך את הצלי ולטעום ולשפר תיבול.

  17. הצלי יוצא רך רך כחמאה... בתאבון 😍

  18. הצלי יוצא רך רך כחמאה... בתאבון 😍