לןגן

קרפ

מאת: חן אסרף, פורסם: 18/11/2020 | 17:30
קרפ

תקציר המתכון: היה בא לי משהו מתוק....🤭🤭🤭

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את הקמח הסוכר וניל והחלב

  2. לערבב היטב

  3. להוסיף ביצים

  4. לערבב היטב

  5. להוסיף את השמן והמים

  6. לערבב שוב היטב

  7. לחמם מחבת ולשמן אותה במעט שמן, לשפוך מעט מהתערובת וליישר במחבת.

  8. לחכות כמה שנדרש ואז להפוך לצד השני (להיות בצמוד לגז כי זה יכול להשרף בשנייה)

  9. להוציא את הקרפ, לקפל אותו לחצי, למרוח שוקולד ולהוסיף עוד כל מיני דברים טעימים לפי הטעם (מקופלת, סוכריות, עדשים וכו...)

  10. לקפל שוב לצורת משולש, ניתן להגיש עם גלידה בצד🍨🍧

  11. בתאבוןןן😁😁

  12. ** ניתן להמיר את הקרפ לפרווה ולשים מים במקום חלב.