רביולי סלק מהיר הכנה
מאת: מדי רואקי, פורסם: 18/11/2020 | 16:22
תקציר המתכון:
רביולי סלק פשוט וקל
קטגוריה: צמחוניים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 סלקים מבושלים או אפויים בתנור או מתוך אריזת ואקום
-
למלית
-
עלי בזיליקום או נענע קצוצים
-
100 גרם גבינת פטה עיזים
-
100 גרם גבינת כנען
-
חןפן אגוזים קצוצים
-
1/2 כפית סומק
-
1/2 כפית צ'ילי
-
מלח
-
פלפל שחור
-
לרוטב: 3 כפות שמן זית
-
2 כפות מיץ לימון
-
פלפל שחור
-
נענע או בזיליקום קצוצים
אופן הכנה
-
פורסים את הסלקים לפרוסות דקות מאוד.
-
מערבבים היטב את חומרי המלית .
-
מניחים את פרוסות הסלק על תבנית מרופדת בנייר אפיה וממלאים כל עיגול וסוגרים לחצי.
-
שופכים מעל את הרוטב ואופים בתנור כחצי שעה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.