לןגן

משולשי גבינות פטה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 18/11/2020 | 13:00
משולשי גבינות פטה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לערבב

אופן הכנה

  1. ללוש לבצק חלק

  2. לתת 1/2 שעה מנוחה

  3. לחלק את הבצק ל-8 חלקים שווים

  4. כל כדור לרדד לעיגול בקוטר 25 ס"מ ובעובי 1/2 ס״מ

  5. בחצי התחתון לחרוץ חריצים

  6. לקפל ל-2

  7. לשים במרכז כף מהמילוי

  8. לעטוף את הגבינות מצד ימין ומעל לסגור עם הבצק מצד שמאל

  9. ( אני מצרפת לכם סירטון )

  10. להבריש ביצה לפזר שומשום

  11. לאפות ב-180° עד שמשחים

  12. בהצלחה נועם זיגדון 💞