לןגן

ספינג

מאת: חגית דהן, פורסם: 17/11/2020 | 20:12
ספינג

תקציר המתכון: ספינג מרוקאי בדודה מרי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשפוך את הכל לתוך הקערה ואז להוסיף מים בהדרגה ללוש הכל שהיה בצק דביק ורך מאוד

  2. להתפיח 15 דקות

  3. לקחת קערה עם מים וכל פעם לטבול את היד ולהקפיץ(ככה הדודה אמרה😉😊) את הבצק טוב טוב ואז להתפיח עוד פעם 10 דקות

  4. ושוב לטבול את היד כל פעם ולהקפיץ.. ואז להתפיח עוד 10 דקות (בסך הכל לעשות ככה 3 פעמים)

  5. להרתיח שמן עמוק ואז לעשות לקחת חתיכה של בצק מהקערה לפתוח לחור באמצע ולהכניס ישר לשמן עד שהיה זהוב יפה

  6. . הבצק אמור להיות רך מאוד וכמעט נוזלי