לןגן

מרק אפונה טעים ומזין לימי החורף הקרים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 17/11/2020 | 19:14
מרק אפונה טעים ומזין לימי החורף הקרים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמים שמן בצל ומטגנים עד להזהבה קלה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט, מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן כמה דקות.

  2. מוסיפים את קוביות העגבניה המלח והתבלינים ממשיכים לטגן מעט, מוסיפים את האפונה והפטרוזיליה ומים

  3. עד לכיסוי האפונה.

  4. מביאים לרתיחה מנמיכים להבה וממשיכים לבשל כשעה או עד שהאפונה מוכנה.

  5. מרסקים בבלנדר או במוט בלנדר.

  6. אוכלים עם אורז.