לןגן

ספגטי עם נקניקיות שזורות

מאת: M E, פורסם: 17/11/2020 | 17:48
ספגטי עם נקניקיות שזורות

תקציר המתכון: ארוחה שכל ילד אוהב🥰

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש להפשיר את הנקניקיות במים פושרים עד להפשרה מלאה.

  2. לוקחים שיפוד מעץ ועושים חור בכל נקניקיה מהקצה האחד לשני ומשחילים 4/5 יחידות של מקלות ספגטי. (כמו בתמונה)

  3. מרתיחים בסיר מים עם מעט שמן ומלח וכשמגיעים לרתיחה מלאה שמים את כל הנקניקיות עם הספגטי וכמובן גם ספגטי בתפזורת בתוך הסיר עד לבישול אל דנטה ומסננים.

  4. קוצצים את הבצל והעגבניות (וחריף למי שאוהבת) ובסיר נוסף שמים מעט שמן ואת הבצל והעגבניות ונותנים להם מעט לרתוח ולהפריש מיצים

  5. לאחר מכן מוסיפים 4 כפות רסק עגבניות ומוסיפים 2 כוסות מים חמים ומערבבים הכל ביחד עד לקבלת מרקם אחיד

  6. מתבלים בכף סוכר מעט כמון מעו אבקת שום קורט מלח וכף אבקת מרק ונותנים לרוטב לשלב את הטעם

  7. מוסיפים את הספגטי עם הנקניקיות ומערבבים שהרוטב יגיע לכל הספגטי

  8. מכבים את הגז ונותנים לספגטי 5 דק מנוחה בשביל להיספג ברוטב

  9. בתאבון❣💋❣