לןגן

קוביות סלמון מוקפצות ברוטב מתקתק

מאת: אורית לוי, פורסם: 17/11/2020 | 10:50
קוביות סלמון מוקפצות ברוטב מתקתק

תקציר המתכון: מתכון של מלי מאירוב המדהימה - להיט אצלי במטבח

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. להשרות את הקוביות בקערה עם לימון ןמלח חצי שעה

  2. לשטוף ולייבש היטב עם נייר מגבת

  3. להניח במסננת ולזרות את הקורנפלור ולערבב היטב

  4. לחמם במחבת 3 כפות שמן ולצרוב את קוביות הסלמון מכל הצדדים עד הזהבה, כדקה מכל צד.

  5. בקערה להניח את כל מרכיבי הרוטב ללא השומשום ולערבב היטב.

  6. למזוג למחבת, לחמם מעט ולהכניס את קוביות הסלמון.

  7. תוך ערבוב לעטוף את הסלמון עם הרוטב ולבשל כ- 4 דקות.

  8. לזרות שומשום ולהגיש ♥