לןגן

אוראו

מאת: שרה יוסף, פורסם: 17/11/2020 | 09:34

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון את עוגיות האוראו הגדולות

  2. לערבב חצי מהכמות עם חמאה

  3. לשים בתבנית לתחתית של העוגה

  4. להקציף שמנת מתוקה,חלב,סוכר ,אינסטנט פודינג,וניל לקבלת קצפת להוסיף את המסקרפונה ולהקציף עוד דקה להוסיף את הגבינה לבנה ולהמשיך עוד דקה

  5. להוסיף את האוראו בטחון ולקפל לקצפת אפשר גם להשאיר בלי העוגיות