לןגן

מרק עדשים כתומות

מאת: קרן אזולאי, פורסם: 17/11/2020 | 09:33

תקציר המתכון: מרק עדשים ואתם מסודרים כל החורף פרווה או בשרי ניתן להוסיף איטריות לקראת סוף הבישול

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל להוסיף מים לתת להם לרתוח,

  2. לשתוף היטב את העדשים לסנן ולהוסיף למים הרותחים

  3. להוסיף מלח פלפל שחור מרק עוף וטיפה כורכום

  4. לבשל עד שהעדשים נמסות

  5. לקטוש 2 שיני שום

  6. לקצוץ כוסברה ולבשל עו 2 דקות

  7. מי שרוצה להוסיף חתיכות של עוף מוסיף מיד לאחר טיגון הבצל ומוסיף את העדשים אחרי 20 דקות של בישול העוף

  8. לוקחים 2 פלפלים ירוקים קוצצים דק סוחטים עליהם 2 לימונים חצי כפית מלח אוכלים עם המרק