לןגן

בייגל עשיר בחלבון בצ'יק

מאת: רינת אהרוני, פורסם: 17/11/2020 | 08:56

תקציר המתכון: חברת דנונה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. 1. מחממים תנור ל־170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  2. 2. מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים יוגורט ומערבבים לבצק אחיד. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים 1־2 כפות קמח

  3. 3. מקמחים בנדיבות את משטח העבודה. מחלקים את הבצק ל־4 חלקים. מגלגלים כל חלק לגליל וסוגרים לצורת חישוק. מניחים על נייר האפייה. מורחים כל בייגל בביצה טרופה ומפזרים זרעי צ’יה וגרעיני חמניה (אפשר להדק אותם לבייגל בעזרת האצבעות).

  4. 4. אופים כ־50 דקות עד שהבייגלים שחומים.