לןגן

פתיתים עם פטריות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 16/11/2020 | 17:13
פתיתים עם פטריות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פתיתים- לטגן 1 בצל קצוץ גס

  2. עם 2 כפות שמן לשקיפות

  3. להוסיף את הפתיתים לערבב לתבל מלח

  4. פלפל אבקת מרק בצל ולהוסיף מים רתוחים להנמיך להבה לבישול של

  5. 10-12 דקות

  6. פטריות-בווק חם להוסיף כף שמן להקפיץ בצל גדול חתוך לרצועות לשקיפות

  7. להוסיף גמבה חתוכה לקוביות

  8. פטריות חתוכות לפרוסות

  9. ושן שום כתוש

  10. לתבל מלח פלפל עד לריכוך הפטריות

  11. להוסיף לפתיתים המבושלים