לןגן

מרק בטטה

מאת: שולמית טוויג, פורסם: 16/11/2020 | 11:19
מרק בטטה

תקציר המתכון: מרק של חורף

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה

  2. מגרשים בפומפיה בטטה

  3. שהבצל מזהיב מוסיפים את הבטטה

  4. נותנים להם להיטגן עד לריכוך הבטטה

  5. מוסיפים תבלינים ושמנת

  6. לאחר רתיחה מוסיפים חלב בכמות הרצויה

  7. מבשלים על אש נמוכה עד שמוכן

  8. לאוהבי הטחון זה הזמן לטחון עם בלנדר מוט

  9. בתאבון 🥰