לןגן

פשטידת ברוקולי עם גבינות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/11/2020 | 18:27
פשטידת ברוקולי עם גבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרקים את הברוקולי לפרחים שוטפים ומבשלים עד לריכוך קל.

  2. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.

  3. בקערה שמים ביצה מערבבים על המזלג, מוסיפים את הגבינות ומערבבים, מוסיפים מלח ופלפל שחור בצל ושום מטוגן מערבבים מסננים את הברוקולי ומוסיפים לגבינות מערבבים היטב.

  4. משמנים תבנית אפיה ושופכים לתוכה את הגבינות עם הברוקולי מלמעלה מפזרים גבינת פיצרלה מגורד.

  5. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כשעה עד שהפשטידה מוכנה ויציבה.

  6. אוכלים לצד סלט ירקות טרי