לןגן

דג סלמון בפסטו ופיסטוקים

מאת: ליטל גל, פורסם: 15/11/2020 | 14:27
דג סלמון בפסטו ופיסטוקים

תקציר המתכון: דג סלמון בפסטו קריספי.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הדג היטב

  2. שמים בתבנית את הדג עם שמן

  3. בצד אני מכינה בכוס את הרוטב ,3 כפות מיונז ,2 כפות פסטו ,טיפה שמן ,מלח ,ושום מערבבים הכל ושופכים על הדג .

  4. טוחנים פיסטוקים ומערבבים עם 3 כפות פרורי לחם מןזהבים שמים מעל לרוטב

  5. ולתנור .

  6. לעטוף בנייר כסף ל20 דקות לסחוט טיפה לימון יוצא מעדן בתאבון !