תקציר המתכון: קובה אדומה בסלק
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בשר טחון חצי קילו ,שמה בפנים בצל גדול קצוץ דק ,כפית שום ,כוסברה או פטרוזליה קצוצה ,מלח פלפל שחור בהרט מעט,ומערבבת הכל ונותנת לו לנוח במקרר
לרוטב - בצל גדול קצוץ שמה 2 עגבניות מרוסקות טריות או בקופסאת שימורים ,סלק 2 גדולים או 3 בינוניים חתוכים או מגורדים ,מלח ,פלפל שחור ,וכף וחצי רסק מערבבת מוספיה כפית סוכר ומיץ לימון ו5 ענפי סלרי .
מכינה את הבצק הקובה - 2 וחצי כוסות סולת ,כוס וחצי מים ,ומלח ,2 כפיות שמן .
מהבשר עושה כדורים עוטפת בבצק הסולת ושהרוטב מצטמצם ....לשים את הקובות פנימה לעוד חצי שעה-40 דקות בישול.