לןגן

קובה סלק

מאת: ליטל גל, פורסם: 15/11/2020 | 14:19
קובה סלק

תקציר המתכון: קובה אדומה בסלק

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשר טחון חצי קילו ,שמה בפנים בצל גדול קצוץ דק ,כפית שום ,כוסברה או פטרוזליה קצוצה ,מלח פלפל שחור בהרט מעט,ומערבבת הכל ונותנת לו לנוח במקרר

  2. לרוטב - בצל גדול קצוץ שמה 2 עגבניות מרוסקות טריות או בקופסאת שימורים ,סלק 2 גדולים או 3 בינוניים חתוכים או מגורדים ,מלח ,פלפל שחור ,וכף וחצי רסק מערבבת מוספיה כפית סוכר ומיץ לימון ו5 ענפי סלרי .

  3. מכינה את הבצק הקובה - 2 וחצי כוסות סולת ,כוס וחצי מים ,ומלח ,2 כפיות שמן .

  4. מהבשר עושה כדורים עוטפת בבצק הסולת ושהרוטב מצטמצם ....לשים את הקובות פנימה לעוד חצי שעה-40 דקות בישול.