לןגן

פרגיות ברוטב אסייתי

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 15/11/2020 | 10:41
פרגיות ברוטב אסייתי

תקציר המתכון: מתכון של אביבה סער מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24 בכל יום שישי בשעה 15:00

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את הפרגיות מהשומן, לייבש בנייר סופג

  2. לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן אותו בסיר עם שמן עד להזהבה

  3. להוסיף לסיר את הפרגיות בשלמותן ולטגן 2 דקות מכל צד

  4. לערבב בקערה צ'ילי מתוק, טריאקי, סויה, סילאן וקרם קוקוס ולשפוך על הפרגיות בסיר.

  5. להוסיף את אבקת הקארי ולערבב הכל

  6. לבשל על אש נמוכה כרבע שעה

  7. לחתוך את המנגו לרצועות או קוביות ולהוסיף לסיר ולבשל עוד 10 דקות.