לןגן

דג מרוקאי

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 15/11/2020 | 10:38
דג מרוקאי

תקציר המתכון: מתכון של אביבה סער מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24 בכל יום שישי בשעה 15:00

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג בלימון למשך עשר דקות.

  2. לפרוס את הגמבה, הגזר והפלפל הירוק החריף לעיגולים, להכניס לסיר סוטאג' ביחד עם פלפל אדום יבש

  3. לקלוף את שיני השום ולהכניס אותן שלמות לסיר ביחד עם הפול, חצי מכמות הכוסברה ועגבניות בשימורים.

  4. בקערית לערבב חצי כוס שמן ביחד עם כף פפריקה ומרק העוף.

  5. למרוח את דג הדניס בתערובת שמן ולהניח על הירקות שבתוך הסיר.

  6. את שארית השמן לשפוך לסיר ומעל את שארית הכוסברה.

  7. להוסיף את המים הרותחים ולהביא לרתיחה.

  8. להנמיך לאש קטנה ולבשל במשך כחצי שעה או עד שהרוטב מתאדה.