לןגן

מוקרם תפו'א

מאת: חגית דהן, פורסם: 15/11/2020 | 09:53
מוקרם תפו'א

תקציר המתכון: מוקרם מושלם שכל אחד שטעם לא הפסיק להנות..

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את התפוחים אדמה לקלף ולחתוך לפרוסות להניח בתבנית את כל התפו'א בסדר כמו מניפה.. לשפוך מעל הכל שמן זית מלח ומעט פלפל להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות לחצי שעה או יותר.. עד שהתפו'א משחימים יפה,

  2. לקחת מחבת לשים 50 גרם חמאה עד שנמס ולהוסיף פיטריות ושום להקפיץ אותם עד שמשלימים. שימו לב שהשום לא ישרף. ואז להוסיף את השמנות מלח ופלפל ואגוז מוסקט.. אחרי שבכל מתחיל קצת לרתוח לכבות את הגז ולשפוך בתבנית שבתנור מעל התפו'א ולהחזיר לאפיה של עוד 15 דקות עד שמסמיך

  3. להגיש חם ומיד.. מומלץ עם לחם שום.. בהצלחה☺️🙂👍