לןגן

סלט דגים יפני, מותאם לישראל

מאת: אורנה לביא, פורסם: 15/11/2020 | 03:13

תקציר המתכון: אתמול היה אצלי פוטלאק. זו חפלה שכל אחד מביא משהו. הנה מה שאני הבאתי, בנוסף למקום עצמו. סלט דגים יפני שלמדתי מחבר יפני אמיתי. כמובן שאלו דגים אחרים מהמקור, כי פה זה לא יפן. הכמויות מותאמות לקערה נורמלית. אני לא יודעת איזה כמות נחשבת למנה. אני לפעמים זוללת ולפעמים משהו כזה מספיק לי לשבוע.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים ולהגיש קר.

  2. לא נשמר להרבה זמן - זה טוב מקסימום ליומיים. שבוע זה זמן אפשרי אבל לא כל כך רצוי.

  3. טוב כמנה ראשונה.