לןגן

פיצה עם זעתר טרי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 14/11/2020 | 20:50
פיצה עם זעתר טרי

תקציר המתכון: מיוחד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה קמח ,מים ושמן זית ולערבב במשך 5 דקות בערך עד לקבלת בצק רך ונעים

  2. לכסות ולהתפיח פעמים

  3. להכין את המלית

  4. לטגן את הבצל יבש עד להזהבה

  5. לטחון את הבצל ירוק,שום והזעתר במעבד מזון ולהוסיף לבצל היבש ולטגן מעט לכבות את הגז ולהוסיף את הלימון ולערבב היטב

  6. לחלק את הבצק אפשר ל4 כדורים או לכדורים קטנים להכנת פיצות אישיות

  7. לשמן מעט את הכדורים

  8. לחמם תנור 200 מעלות

  9. לרדד את הכדור ולמרוח את המלית ,אפשר להוסיף גבינות למי שרוצה או פשוט בלי יוצא מושלם

  10. להבריש מעט מסביב לפיצה ולפזר מעט שומשום

  11. לאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  12. בערך 25 דקות