לןגן

עוף בגריל

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 14/11/2020 | 12:00
עוף בגריל

תקציר המתכון: מתכון של אחותי האלופה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף העוף

  2. לקלף תופחי האדמה והבטטה ולחתוך לריבועים/פרוסות איך שאוהבים

  3. לשים בקערה גדולה שמן בנדיבות, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל וסילאן.

  4. לערבב הייטב בקערה ולטבול את חלקי העוף ולהניח בתבנית.

  5. לשים את התפ״א ברוטב שנשאר לערבב ולפזר בתבנית.

  6. להוסיף כוס מיים בצד התבנית לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור לבערך שעה וחצי על חום גבוהה 200 מעלות חום למעלה למטה וטורבו.

  7. אחרי שעה וחצי להסיר את הנייר כסף מהתבנית, להוריד חום בתנור ל 180 ולהעביר למצב גריל עליון לצריבה אחרונה מלעלה ומוכן...

  8. בהצלחה ובתאבון!