לןגן

חלות של שבת

מאת: יעל רוזמרין, פורסם: 12/11/2020 | 20:09

תקציר המתכון: חלות של שבת , בואו נגלה שתמיד לא מצאנו את המתכון המושלם 😝 . זה מתכון רך טעים הילדים מתים על זה ניתן להכין לחמניות מאותו בצק .

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את השמרים עם הסוכר וכוס מים מהברז

  2. נותנים לשמרים לנוח 10 דקות

  3. מוספים את כול הקמח ועוד כוס מים

  4. ללוש את הבצק

  5. מוסיפים את השמן ואת המלח

  6. נותנים לבצק לנוח שעה ( הבצק מכוסה במגבת )

  7. עושים צורה של חלות ( שעת יצירה לילדים 😆)

  8. מכסים שנית את החלות ל20 דק

  9. התנור חם ( 200 מעלות תלוי בעוצמת התנור )

  10. מורחים בביצה ומפזרים קצח

  11. אופים כ25 דקות

  12. ובתיאבון !