לןגן

בסבוסה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/11/2020 | 16:37
בסבוסה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הכל יחד לעיסה חלקה ללא גושים

  2. לפזר מעל שקדים

  3. לאפות ב-180° כ- 45 דקות

  4. לסירופ :

  5. לבשל על הגז כ-5 דקות

  6. 1.5 כוסות מים

  7. 1 כוס סוכר

  8. מיץ מחצי לימון

  9. לשפוך על העוגה בעודה חמה

  10. בהצלחה נועם זיגדון 💞