לןגן

babas au rhum באבא או רום

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/11/2020 | 12:45
babas au rhum
באבא או רום

תקציר המתכון: הרום נגריטה אמיתי משדרג משמעותי את הסברינות טעם גן עדן 😋😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

מצרכים הדרושים לסירופ סוכר

מצרכים הדרושים לקרם זילוף

אופן הכנה

  1. babas au rhum באבא או רום מצרכים הדרושים לבצק: 280 גרם קמח 120 גרם חמאה 300 גאם סוכר 2 אבקת אפייה 500 מ"ל חלב 6 ביצים מצרכים הדרושים לסירופ סוכר: ½ ליטר מים 250 גרם סוכר 50 מ"ל רום כהה אופן ההכנה: 1) מקציפים את החלמונים עם חצי הכמות של הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה 2)שמים על גז את החלב וחמאה על שנמס ומעבירים לקערה ,ומוסיפים את החלב לתערובת לחלמונים ומערבבים היטב ומוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ושוב מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה 3)מקציפים את החלבונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת יציבה מאוד ומוסיפים אותם לחלמונים בעדינות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה 4) יוצקים את התערובת לתבניות אישיות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דקות 5)אופן הכנת הסירופ: מביאים לרתיחה 5 דקות מים וסוכר מסירים מהאש ומוסיפים את הרום מקררים בטמפרטורה החדר ושופכים סירופ בנדיבות את כל הסברינות ומניחים על כלי הגשה 6) מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים על כל סברינה