לןגן

פשטידת כרובית

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/11/2020 | 20:58
פשטידת כרובית

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הכרובית לפרחים ומבשלים במים עם מלח רבע שעה.

  2. בקערה שמים את כל הגבינות ומערבבים, שוטפים ומסננים את הכרובית ומעבירים לקערה עם הגבינות מערבבים מוסיפים פלפל שחור מערבבים.

  3. משמנים תבנית אפיה בחמאה שופכים לתוכה את הכרובית עם הגבינות מישרים, מעל מפזרים קוביות חמאה ואת רצועות הגבינה הצהובה.

  4. אופים בחום של 180 מעלות כשעה או עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת צבע זהוב.