לןגן

מרק עדשים וירקות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/11/2020 | 19:49
מרק עדשים וירקות

תקציר המתכון: מרק קל וטעים מתכון מעולה למרק העדשים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ ממשיכים לטגן, מוסיפים את עיגולי הגזר וממשיכים לטגן כמה דקות, מוסיפים את קוביות תפו"א וממשיכים לטגן.

  2. חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לסיר מערבבים שוטפים ומסננים את העדשים ומוסיפים לסיר, מערבבים וממשיכים לטגן כמה דקות, מוסיפים את התבלינים והמלח מערבבים מטגנים כמה דקות, מוסיפים את המים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כשעה או עד שהירקות מוכנים.

  3. מרסקים בבלנדר מוט למחית חלקה טועמים ומשפרים תיבול.

  4. אוכלים עם אורז ועדשים כתומות.