לןגן

במיה קרה - סבתא מרגלית

מאת: מיכל בן- צבי בן-צבי, פורסם: 11/11/2020 | 19:26

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף ולהוריד את ראש הבמיה

  2. לשים בסיר להוסיף עגבניות, רסק, מלח, שמן, מים כדי כיסוי הבמיה.

  3. לבשל 20 ש'

  4. להוסיף קורט סוכר+מיץ לימון

  5. להרתיח 5 ש' נוספות

  6. אפשר להגיש חם או בטמפרטורת החדר או קר מהמקרר