לןגן

מוקרם

מאת: שרה רחמים, פורסם: 10/11/2020 | 00:04
מוקרם

תקציר המתכון: מוקרם המאכל האהוב עלי אחרי יום עבודה פינוק אמיתי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח תפוחי אדמה חצי בישול

  2. להרתיח פסטה

  3. לטגן בצל עם שום טרי

  4. כשמתקבל צבע זהב יפה להוסיף מלח פלפל

  5. להרתיח ולהוביף את הפסטה והתפחחי אדמה לערבב יפה בזהירות שהתפוחי אדמה לא ישברו

  6. להניח על אש קטנה עד שהכל נהיה מוקרם