לןגן

סלט תפו"א

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 09/11/2020 | 13:51
סלט תפו"א

תקציר המתכון: מתכון של ליאורה סיקלאי מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בכל יום שישי בערוץ 24 בשעה 15:00

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה

  2. לאחר הבישול לחכות שיתקררו לטמפרטורת החדר

  3. לקלף את תפוחי האדמה המבושלים ואת הביצים

  4. לחתוך אותם לקוביות קטנות

  5. לחתוך את המלפפון החמוץ

  6. לחלוט את האפונה והגזר בקערה עם מים רותחים

  7. לסנן את האפונה והגזר טוב טוב

  8. לקצוץ קטן את הבצל הירוק

  9. להכניס הכל לקערה.

  10. לרוטב: להכניס את כל חומרי הרוטב לקערה של הסלט - חשוב להכניס את המיונז אחרון, לערבב בעדינות שהסלט לא יהפוך לעיסה ולקשט מעל עם בצל ירוק ששמרנו בצד