לןגן

מטבוחה

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 09/11/2020 | 13:48
מטבוחה

תקציר המתכון: מתכון של ליאורה סיקלאי מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בכל יום שישי בערוץ 24 בשעה 15:00

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם שמן בסיר רחב

  2. לקלף את כל השום

  3. לחתוך פלפל ירוק לרצועות לא צריך להיות סימטרי

  4. לחתוך את הראש של הפלפל

  5. להוסיף את הפלפלים לשמן החם

  6. לסגור את הסיר עם מכסה לכמה דקות

  7. להוסיף את העגבניות, השימורים, הרסק והשום עם כל התבלינים והמים

  8. להביא לרתיחה.

  9. לאחר הרתיחה להנמיך את האש לאש הכי קטנה

  10. אחרי 20-25 דקות למעוך בעזרת מועך פירה את תכולת הסיר

  11. לערבב כל כמה דקות

  12. ברגע שאין מים בתחתית הסיר המטבוחה מוכנה.

  13. (כמות הפלפלים לפי רמת החריפות)

  14. ככל שהמטבוחה חמה כה היא גם יותר חריפה.