לןגן

מרק חאמד

מאת: בראל מזרחי, פורסם: 08/11/2020 | 10:01

תקציר המתכון: מתכון מבית סבתא מזרחי היקרה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר למרק מחממים בערך 2 כפות שמן.

  2. פורסים את שיני השום ומטגנים מעט על אש בינונית.

  3. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים מעט עם השום.

  4. קוצצים גס את הסלרי, כוסברה ופטרוזיליה ומוסיפים לסיר.

  5. מוסיפים מים רותחים מהקומקום עד כשלושת רבעי סיר.

  6. מוסיפים תבלינים ומכסים את הסיר, מבשלים על אש בינונית כחצי שעה.

  7. מוסיפים מיץ מ3 לימונים ומבשלים לעוד חצי שעה.

  8. ניתן להגיש על אורז לבן.

  9. בתאבון!