לןגן

דניס או אמנון בתנור

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 08/11/2020 | 00:32
דניס או אמנון בתנור

תקציר המתכון: דגים בקלות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף הדגים במים קרים ולהשרות אותם חצי שעה במיץ לימון

  2. לקצוץ גס הכוסברה, את השום לחתוך גס לפרוסות, גמבה לחתוך לרצועות

  3. לעטוף את הדגים בשמן זית ולהניח על מגש

  4. לפזר מעל ומתחת את תערובת הירקות

  5. לפזר מעל מלח גס ולימון

  6. לכסות המגש ולהכניס לתנור שחומם מראש על 240 ל 8 דקות (לא טורבו, רק למעלה ולמטה)

  7. להסיר המכסה מהמגש ולהכניס את המגש לעוד 2 דק לצריבה מלמעלה

  8. בתיאבון