לןגן

מרק חריירה

מאת: לורן יוגב, פורסם: 06/11/2020 | 15:35
מרק חריירה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים נדרשים

אופן ההכנה

אופן הכנה

  1. בסיר עמוק בינוני לטגן בצל קצוץ.

  2. כשצבעו מתחיל להיות זהוב, להוסיף 2 שיני שום קצוצים.

  3. להוסיף את הקטניות (לאחר סינון).

  4. להוסיף את הכרפס, הקוסברה והפטרוזליה.

  5. לערבב, להוסיף תבלינים, 6 כוסות מים ומיץ מלימון אחד.

  6. להביא לרתיחה, לכסות את הסיר, להנמיך את הגז ולבשל על אש קטנה עד שכול הקטניות מתרככות.

  7. אם המרק סמיך מידי, יש להוסיף עוד מים.

  8. לתקן טעמים. להוסיף את האיטריות ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה.

  9. בכוס מים נמיס 2 כפות קמח ונוסיף למרק.

  10. לקראת סוף הבישול מי שאוהב אפשר להוסיף עוד מיץ מלימון (לא מסחרי).

  11. אפשר להגיש עם צנימי לחם, שקדי מרק או קורטונים.

  12. בהצלחה ובתיאבון