תקציר המתכון: להגיש לצד לחם טרי, רצוי ביום חורף סוער ♥
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בסיר מרק גדול לטגן בצל קצוץ ב- 3 כפות שמן עד הזהבה.
להוסיף את השום הקצוץ ואת הגזר המגורד ולערבב תוך טיגון עוד כדקה.
להוסיף את התבלינים.
למלא את הסיר עד 2/3 מגובהו ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל שעה וחצי תוך ערבוב מדי פעם עד שהאפונה מתרככת.
להסיר מהאש, לטחון עם מוט בלנדר ידני או במיקסר ולתקן תיבול מלח/פלפל.
אם רוצים פחות סמיך להוסיף מים רותחים ולהחזיר לסיר לבישול עוד 15 דק'.
ניתן לסנן את המרק במסננת לקבלת מרקם ללא גרגירים כלל.
אפשר גם להקפיא.
לטרוף עם לחם טרי ♥