לןגן

בריק משודרג

מאת: רחלי לוי, פורסם: 04/11/2020 | 21:58

תקציר המתכון: הבריק המסורתי של הטריפולטאים עם שידרוג מעניין.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן.

  2. כשהשמן חם פורסים את עלה הבריק.

  3. באמצע מניחים את כל חומרי המלית.

  4. מעל הכל שוברים את הביצה.

  5. מקפלים את עלה הבריק שיווצר חצי עיגול.

  6. מטגנים עד להזהבה והופכים בזריזות.

  7. לוחצים מעט באמצע למריחה של המלית מבפנים.

  8. בתיאבון.