לןגן

עוגת תפוחים הפוכה משגעת

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 04/11/2020 | 20:40
עוגת תפוחים הפוכה משגעת

תקציר המתכון: עוגת תפוחים הפוכה משגעת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת תפוחים הפוכה טעימה ברמותתת 🍏סיון מלול🍏 מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה תבנית גודל 24 עם חור אפשר גם רגילה, חום תנור 160 מעלות טורבו עד שהקיסם יוצא נקי🍏סיון מלול🍏 נשמן את התבנית נפזר סוכר חום בתחתית ומעל נניח פרוסות עגולות ודקות של תפוח נכסה בצורה מסודרת חתיכה ליד חתיכה שיכסה את התחתית 🍏סיון מלול🍏 נקציף 6 חלבונים עם קורט מלח שמתחיל להיות קצף נוסיף בהדרגה כוס סוכר שהקצף לבן ותפוח נוסיף תוך ערבול איטי, 6 חלמונים, 3/4 כוס שמן,כוס מחית תפוחים, כף שטוחה קינמון, 2 כוסות לא דחוסות של תפוחים מגורדים סחוטים מנוזלים, 2 וחצי כוסות קמח ושקית אבקת אפייה לאיחוד. נעביר לתבנית עד שהקיסם יוצא יבש 🍏סיון מלול🍏